2023 har just startat

Ibland får man lite för mycket som stör och man får inte sitta vid datorn och skriva. I höst var det hantverkare och även lång utlandsresa både i tjänsten och som semester. Det blev inte mycket tid för att sitta vid datorn och skriva. Nu när nya år inträtt ska jag ta nya tag och skriva och skriva.

Slutade 2022 dåligt och började 2023 dåligt, genom att jag fick blodproppar i lungan och covid för andra gången, trots alla dessa sprutor mm. Men nu är läget i kontroll och både hundarna och jag längtar ut på låga promenader. Vädret har inte varit så roligt, det har mest regnat och regnat och blåst. Häromveckan kom det snö igen. Det lyser upp och hundarna blir inte så smutsiga men snön låg inte länge, nu har den slaskat bort.

Planer finns att vår Lisa skall paras med Marley till våren. Hon var en förträfflig mamma vid förra kullen och hon fick underbara valpar. Det skall bli så underbart med valpar igen – om allt går som jag tänker mig. Marley har fyllt 6 år och kontrollerat hjärtat, Utan Anmärkning – Bra!

Min dröm var när jag 2012 skaffade Stella, att äntligen skulle jag få föda upp valpar. Den drömmen har gått i uppfyllelse, vi har haft sex kullar sen dess.Det har varit lika ljuvligt och roligt varje gång, visst är det jobbig med småvalpar, precis som när man får barn. Men all den glädje och kärlek man får överstiger allt.

Jul och Nyår gick fort över,  plötsligt var det 2023. Stella och jag var på My Dog, det var flera år sedan vi var på My Dog. Nu är hon veteran. Hon fick Excellent och fin kritik som numera kommer digitalt och domaren avslutade med: Hope she will stay with you for many years more.Domare, Douma Rob

Alla våra tre musketöserna har fått fin träning nere på strandängarna där de fått springa lösa. De tvekar varken för stengärdsgårdar eller vattensamlingar eller springer gärna t o m ut i havet. Lisa och Stacy har stora ytor att springa på, Stella tar det lite lugnare.

På grund av att jag varit dålig har vi inte haft delånga promenaderna som vi brukat, Men nu har vi börjat gå skogsrundor igen. Fast Stella går helst inte ut om det regnar eller är kallt Hon tittar ut men vänder sen in igen. De andra två Stacy och Lisa tvekar dock inte.

Foton kommer !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *