Välkomna till Kennel Pick Me Up

Vi har uppfödning av Cavalierer i hemmamiljö i en liten skala. Vi planerar att ha 1 kull valpar om året. Att föda upp valpar är ett stort ansvar. Att köpa en liten valp är också ett stort ansvar man tar på sig.  En liten ny familjemedlem som ställer rätt stora krav som valp. Men också ger så mycket kärlek. Det är viktigt för mig som valpuppfödare och säljare att valpen flyttar till en bra miljö och ägare.

Cavalieren är en mycket trevlig, liten hund. Anpassar sig lätt efter sin ägare. Cavalieren passar bra på Agility som Rally lydnad, Nose Work, Freestyle, Viltspår men även inom Lydnad. Brukshundsklubbarna har som regel flera kurser man kan välja. Men först är det lämpligast med en Valpkurs. Det är ger dessutom väldigt bra social träning.

Att deltaga i Hundutställning gör man om man har lust. För mig är det en social  träning för hunden och lite omväxling i vardagen. Det viktigaste för  mig är inte att vara vackrast och få massa pris – även om det är mycket roligt när det går bra – utan att träffa andra hundar och deras ägare.

Du kommer inte att ångra dig i ditt val av hund om du väljer en Cavalier!